<HR style="COLOR: #c2c0c1" SIZE=1>
السلام عليكم
بسمالله الرحمان الرحيم
المقادير
كتف خروف صغير
5اسنان ثوم
2ورق غار
ملح
فلفل
بهارات مشكله
حب هال
كبش قرنفل حب
مسحة خل ابيض
لبن روب
الطريقه نغسل الكتف جيدا
ندهنه مسحة خل
نخرمه 5 خروم
نملح ونضع البهار كامل نضع الثوم داخل الخرمات
ندهن الكتف باللبن ونضع ورق الغار والهال وكبش قرنفل
نلف الكتف بالقصدير جيدا
اذا عندك وقت اتركيه فى البهار عدة ساعات وفى الثلاجه
ضعيه فى صينية الفرن وفى قاع الصينيه قليل من الماء
المزبوط انا عندى فرن حطب بحط الصينيه وبنساها 3 ساعات
بطلع الف الف
بتقدرى تقدميه مع السلطات والشوربه
وبتقدرى تقدميه مع طبق من الارز مع الخضار زى ما بدك
وصحتين وعافيه
والسلام عليكم ان شاء الله عجبتكم الطبخه